به گزارش ایکنا از لرستان، فرهاد فرامرزیان سرپرست جهاد دانشگاهی لرستان، امروز، ۲۵ مردادماه در دیدار مدیرکل بیمه سلامت لرستان با اشاره به نقش اصلی بیمه سلامت در ارتقای سطح بهداشت و سلامت جامعه گفت: در راستای حوزه سلامت مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی به شکل تخصصی و در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر افزایش جمعیت فعالیتهای مؤثری انجام داده است.
وی با اشاره به فعالیت دو پژوهشکده رویان و ابنسینا وابسته به جهاددانشگاهی در سطح کشور، اضافه کرد: جهاد دانشگاهی استان لرستان از سال ۱۳۸۱ فعالیت خود را در سطح استان لرستان در عرصههای مختلف آغاز کرده است.
فرامرزیان با یادآوری اینکه طرح نظرسنجی مراجعهکنندگان به مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان انجام شده و بیش از ۸۰ درصد رضایت خود را اعلام کردند، گفت: اجرای طرحهای نظرسنجی علمی ارائه خدمات بیمه سلامت علاوه بر شناسایی نقاط ضعف و قوت باعث میشود برنامهریزیها در جهت رضایتمندی جامعه هدف باشد.
سرپرست جهاد دانشگاهی لرستان به وجود زمینههای مشترک همکاری در حوزه آموزشی، رسانهای و فرهنگی با بیمه سلامت تأکید کرد و گفت: علاوه بر ظرفیتهای رسانهای موجود در جهاددانشگاهی لرستان، معاونت فرهنگی این واحد آمادگی برگزاری سمینارها و کارگاه تخصصی مرتبط با بیمه سلامت را دارد.
وی با بیان اینکه در حوزه آموزش کوتاهمدت در تمامی عرصهها و سرفصلهای مختلف زمینه همکاری مشترک بین جهاد دانشگاهی استان لرستان و بیمه سلامت وجود دارد، گفت: از اولویتهای مدیریتی جهاددانشگاهی لرستان معرفی خدمات و توانمندیهای این واحد به مدیران و آحاد جامعه است چراکه تعامل و همافزایی بین بخشی بین مدیران سبب دامنه گسترش دامنه فعالیتها در حوزههای مختلف میشود.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان نیز در این دیدار با اشاره به اینکه در عرصههای مختلف موضوعاتی که در تئوری هستند در جهاد دانشگاهی عملیاتی میشوند؛ نمونه آن مرکز ناباروری است که نشان از توانمندیهای این نهاد انقلابی دارد.
وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی لرستان یک مجموعه پویا و عملیاتی است و بیمه سلامت برنامههای مشارکتی با این نهاد خواهد داشت، اضافه کرد: جهاددانشگاهی به عنوان یک مرجع صلاحیتدار، پشتوانه علمی و قانونی برای دورههای آموزشی در حوزه سلامت دارد که نمونه آن رشتههای تکنسین داروخانه، اتاق عمل و دستیار دندانپزشک است.
اسدبیگی با یادآوری اینکه در حوزه بیمه سلامت از یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از جامعه لرستان، یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر معادل ۷۰ درصد تحت پوشش خدمات بیمهای بیمه سلامت هستند، گفت: در سال گذشته ۷۵۰ میلیارد هزینه به مؤسسات طرف قرارداد بیمه سلامت پرداخت شد.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان با بیان اینکه در گذشته سه دهک پایین جامعه شامل بیمه رایگان میشدند که در دولت جدید دهکهای سوم و چهارم به آن اضافه شد، ادامه داد: در حال حاضر ۵ دهک اول جامعه لرستان به میزان ۹۹۰ هزار نفر از جمعیت استان به صورت رایگان بیمه میشود.
وی با بیان اینکه بیماریهای خاص و صعبالعلاج نیز در تعهد بیمه سلامت قرار گرفته است، ادامه داد: رسانههای جهاددانشگاهی در خصوص فرهنگسازی مصرف بهینه دارو در جامعه تلاش کنند.
انتهای پیام