کد خبر: 2546192
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۳

كانديداهای رياست جمهوری معيشت مردم را به امنيت ترجيح ندهند

گروه سياسی: دبير هسته كرسی‎های آزادانديشی لرستان با بيان اينكه رئيس جمهور منتخب مردم بايد قدرت امروز ايران را درك كند، گفت: متأسفانه برخی از كانديداها معيشت مردم را به امنيت ترجيح می‎دهند كه اين مشكلاتی را به دنبال خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، ميلاد شرفی، دبير هسته كرسی‎های آزادانديشی لرستان در ميزگرد دانشجويی با عنوان «انتخابات اصلح و مشاركت حداكثری» كه امروز چهارشنبه، 22 خردادماه در جهاد دانشگاهی لرستان برگزار شد با بيان اينكه ايران اسلامی امروز در نبرد آخر قرار دارد و دشمن از كمربند مقاومت يعنی نظام سوريه شروع كرد و الان ما در شرايط پيروزی هستيم، گفت: اگر فشار سياسی افزايش يافته، نشان از قدرت ايران است، با افزايش قدرت كشورمان دشمنان فتنه 88 را رقم زدند و امروز نيز قدرت كشور زياد است كه می‌خواهند انتخابات را به چالش بكشند.
وی با اشاره به اينكه شناسنامه نظام آرمان‎های امام راحل(ره)، مقام معظم رهبری، خون شهدا و ولايت فقيه است، تصريح كرد: برخی از كانديداها به اين شناسنامه نظام يا هيچ اعتقادی ندارند و يا اينكه مخالف آن هستند و آن را رعايت نمی‎كنند چرا كه نقض فرمايشات امام(ره) و رهبری يك نوع مقابله است.
شرفی ادامه داد: رئيس جمهور بايد قدرت امروز ايران را درك كند و هنگامی كه بحث از شناسنامه نظام می‎شود بايد گفتمان را قبول داشته باشد متأسفانه برخی از كانديداها معيشت مردم را به امنيت ترجيح می‎دهند كه اين مشكلاتی را به دنبال خواهد داشت.
وی برگ برنده نظام را انتخاب گزينه اصلح دانست و گفت: برخی از كانديداها نقدهای بی‌شماری به دولت داشتند در حالی‌كه يكی از نقاط قوت دولت نهم اين بود كه ايران به قدرت برسد.
دبير هسته كرسی‎های آزادانديشی لرستان با انتقاد از عملكرد وزارت علوم در خصوص تعطيلی دانشگاه‎ها افزود: برگزاری كرسی‎های آزادانديشی در اين برهه از زمان می‎توانست زمينه‎ساز شور و شعف سياسی دو چندان بوده و حماسه سياسی ماندگاری را رقم بزند.
وی در رابطه با عملكرد و واكنش مسئولان در رويارويی با كرسی‎های آزادانديشی اظهار كرد: گاهی به دليل عدم درك صحيح از مفهوم و فلسفه كرسی‎های آزادانديشی و يا محافظه‎كاری‎ها و نداشتن آزادی بيان باعث القای تفكر نادرست و ترويج آن شده و به تبع آن كرسی‎ها كمرنگ‎تر جلوه می‎كنند.
شرفی با اشاره به آسيب‎شناسی كرسی‎های آزادانديشی تصريح كرد: كيفيت اجرای كرسی‎ها به اطلاعات و سطح علمی و مشاركت دانشجويان بستگی دارد كه گاهی به دليل عدم درك صحيح يا كمبود اطلاعات شركت كنندگان با فقر محتوايی كرسی‎ها كه يكی از آسيب‎های اين برنامه‌هاست روبرو می‎شويم.
وی در رابطه با ضوابط يك كرسی آزادانديشی مطلوب گفت: كرسی‎ها بايد به سمتی بروند كه با بصيرت‎افزايی و بازده حداكثری همراه باشند، در چارچوب اخلاق و منطق عمل كنند و همچنين دارای يك عنوان مناسب بوده و برای رسيدن به نتيجه مطلوب به طريق صحيح اداره شوند.
دبير هسته كرسی‎های آزادانديشی لرستان در پاسخ به سؤالی مبنی بر اينكه چرا گاهی بعضی از استادان كه به‌عنوان داور در جلسات شركت می‎كنند به موضوع اشراف كامل ندارند و يا از توانمندی و سخنوری لازم برخوردار نيستند، اظهار كرد: استادداوران خوب كه تعداد محدودی هستند به دلايل متعدد از جمله مشكلات مكانی و هزينه‎های انتقال در دسترس نيستند و ما ناچاريم يا استادداور خوب تربيت كنيم و يا جلسات را بدون استادداور برگزار كنيم كه اين كار قبلاً عملی شده و نتايج رضايت‎بخشی هم در پی داشته و ديده شده كه دانشجويان بدون استاداور بحث را به‌طور علمی پيش می‌برند.
شرفی در رابطه با تاريخچه ورود كرسی‎ها به دانشگاه‎ها اظهار كرد: اين كرسی‎ها برای اولين بار در حوزه‎ها اجرا شد و به مرور زمان به فضای دانشگاه‎های سراسر كشور نيز كشيده شد اما برگزاری اين كرسی‎ها در دانشگاه‎ها در دولت دهم شكل گرفته است.
وی با اشاره به اينكه اقتصاد امروز دچار هرج و مرج ناشی از عدم مديريت صحيح است، افزود: عليرغم وجود مشكلات اقتصادی، شاهد شور سياسی و بصيرت روزافزون مردم برای شركت در انتخابات هستيم كه اين امر نشان از اوج بلوغ سياسی و آگاهی مردم دارد.
دبير هسته كرسی‌های آزادانديشی لرستان در پايان گفت: اميد است كه مردم با حضور پرنشاط و حداكثری بهترين گزينه را انتخاب كنند.
captcha