کد خبر: 2528774
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۰

توهين وهابيت به صحابی پيامبر(ص) نمادی از كينه دنيای استكبار به مسلمانان است

گروه سیاسی: نماينده مردم بروجرد و اشترينان در مجلس با بیان اینکه هميشه يك درگيری بين جبهه حق و باطل بوده و هست، گفت: توهين وهابيت به صحابی پيامبر(ص) نماد ديگری از كينه و دشمنی دنيای استكبار با مسلمانان است.

بهرام بيرانوند، نماينده مردم بروجرد و اشترينان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، گفت: اقدام توهين‌آميز گروه وهابيت در هتك حرمت به صحابی پيغمبر اكرم(ص) و اميرمؤمنان حضرت علی(ع) نماد ديگری از كينه و دشمنی دنيای استكبار با مسلمانان و مقدسات دينی آنها بود در واقع وهابيت به نمايندگی از دنيای استكبار دست به چنين اقدامات غير انسانی می‌زنند.
وی با بيان اينكه از ابتدا يك درگيری بين جبهه حق و باطل بوده و اين درگيری هميشه ادامه دارد، افزود: وهابيت به نمايندگی از دنيای استكبار به نقاط كانونی جهان اسلام حمله می‌كند تا با اين اعمال حساسيت مسلمانان را بسنجند كه الحمدلله مسلمانان خوب حساسيت نشان می‌دهند.
بيرانوند با اشاره به اينكه اقدامات توهين‌آميز عليه مقدسات مسلمانان قطعاً يك پازل بزرگی است كه قبلاً قطعاتی از اين پازل در دانمارك با اهانت به ساحت بزرگ پيامبر اسلام در كشورهای اروپايی كامل شد، خاطرنشان كرد: دشمنان از طريق وهابيت كانونی‌ترين نقاط جهان اسلام و مسلمانان را مورد هجمه قرار می‌دهند، هدف آنها اين است به جهان اسلام ضربه بزنند و مردم را از اينكه در پای علم اسلام جمع می‌شوند، پشيمان كنند.
نماينده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی تصريح كرد: بيش از 90 درصد از عواملی كه در سوريه می‌جنگند از عناصر غير سوری هستند، همان عناصر تكفيری كه جمع شده‌اند تا از پيشرفت اسلام و بيداری اسلامی جلوگيری كنند، با فضل خدا و با حمايت‌های بی‌دريغ جمهوری اسلامی از كشور سوريه عوامل اين اقدام توهين‌آميز به صحابی پيغمبر اسلام(ص) و حضرت علی(ع) امام اول شيعيان، به سزای عمل خود و به اشد مجازات خواهند رسيد.
بيرانوند در خصوص واكنش مسلمانان در مقابل اين اقدام غير انسانی تأكيد كرد: دولت‌های اسلامی، علمای اسلام و روحانيان و مردم به هر شكل كه می‌توانند خشم و انزجار خود را از اين اقدام اعلام كنند، حوزه‌های علميه كه مدارس تعطيل كرده‌اند، روز گذشته نيز در صحن علنی مجلس بيانيه‌ای در رابطه با اين اقدام توهين‌آميز قرائت شد.
وی اضافه كرد: ملت ما در سطح ورود به عرصه دفاع و خيابان به هر شكلی كه می‌توانند اعتراض خود را نسبت به اين هتك حرمت ابراز كنند و از مقدسات مسلمانان دفاع كنند، دولت‌ها نيز به همين گونه به دفاع از مقدسات مسلمانان بپردازند و مردم نيز در مجالس خود قبح و زشتی اين اقدام‌های غير انسانی را يادآوری كنند.
بیرانوند در بخشی از سخنانش به حادثه کربلا و شهادت طفل شیرخواره امام حسین(ع) اشاره کرد و گفت: در جریان حادثه کربلا ما می‌بینیم که دشمن حتی به طفل شیرخواره امام حسین(ع) یعنی حضرت علی ‌اصغر(ع) رحم نکرد و امروز با گذشت 1400 سال از آن حادثه باز هم شاهد کینه و دشمنی دشمنان اسلام با مسلمانان و شیعیان و اهل بیت(ع) هستیم.
captcha