کد خبر: 2468358
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۱ - ۰۹:۲۹

احساس خطر از جانب استكبار جهانی مهم‌ترين عامل آفرينش حماسه 9 دی بود

گروه سياسی: كارشناس و تحليل‌گر مسائل سياسی مهم‌ترين عامل در آفرينش حماسه تاريخی 9 دی‌ماه 88 را احساس خطری دانست كه مردم از ناحيه استكبار جهانی و فريب‌خوردگان داخلی كردند و بر همين اساس فرمان مقام عظمای ولايت را لبيك گفتند.

علی‌حيدر اميری، كارشناس و تحليل‌گر مسائل سياسی در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه لرستان، با اشاره به در پيش بودن سومين سالگرد حماسه تاريخی 9 دی در بيان مهم‌ترين عامل آفرينش اين حماسه تاريخی، گفت: بعد از اين‌كه جريان فتنه در قالب انقلاب رنگين و مخملی با مساعدت فكری، رسانه‌ای و مالی نظام سلطه و ميدان‌داری معاندان، منافقان و ضدانقلاب در جهت براندازی نظام وارد ميدان شدند آن هم در قالب و به بهانه تقلب در انتخابات، مردم احساس تكليف كردند كه فرمان رهبر حكيم و فرزانه انقلاب را لبيك گفته و در سطحی بی‌نظير كه طبق اعتراف رسانه‌های وابسته به صهيونيزم جهانی بيش از 50 ميليون نفر به ميدان آمده و ضمن محكوم كردن توطئه دشمنان بارديگر با آرمان‌های انقلاب اسلامی، امام خمينی(ره) و رهبر معظم انقلاب تجديد ميثاق كردند.
وی افزود: مهم‌ترين عامل در آفرينش حماسه تاريخی 9 دی‌ماه 88 احساس خطری بود كه مردم از ناحيه استكبار جهانی و فريب‌خوردگان داخلی كردند و بر همين اساس فرمان مقام عظمای ولايت را لبيك گفتند.
اميری حضور حماسی مردم ايران در خنثی‌سازی فتنه 88 را بيانگر اين دانست كه اين انقلاب مربوط به مردم است و هر زمانی‌كه احساس كنند دشمن قصد تضعيف با براندازی آن را دارد خودشان به ميدان آمده و تحت تدابير حكيمانه رهبر معظم انقلاب از انقلاب و اسلام دفاع می‌كنند.
اين كارشناس و تحليل‌گر مسائل سياسی در بخشی از سخنانش به در پيش بودن انتخابات رياست جمهوری در كشور اشاره و خاطرنشان كرد: كانديداها بايد بدانند اين انقلاب به آسانی به‌دست نيامده است كه خواسته يا ناخواسته آب به آسياب دشمن بريزند لذا امروز نظرسنجی‌ها و مطالعات ميدانی نشان می‌دهد كه مردم خواهان تثبيت نظام و انقلاب بوده و اجازه نمی‌دهند افرادی به بهانه‌های واهی درصدد تضعيف و تغيير مسير و براندازی نظام باشند.
اميری اضافه كرد: در مقابل كانديداها نيز خود می‌دانند كه با مردمی سر و كار دارند كه اجازه هيچ فتنه‌ای را نمی‌دهند بر همين اساس آنها از همان اول ضمن پرهيز از سخنان تنش‌زا ستادهای خود را تطهير كرده و راه را بر نفوذی‌های دشمن كه به نام دوست وارد صحنه می‌شوند، می‌بندند.
وی به فرمايش مقام معظم رهبری با اين مضمون كه حضور مردم در حماسه 9 دی مانند حضور مردم در اول انقلاب بود اشاره كرد و گفت: اگر ما اين دو حماسه را كالبدشكافی كنيم متوجه می‌شويم در اول انقلاب تمام مردم به صحنه آمدند كه در حماسه 9 دی نيز شاهد حضور تمامی مردم بوديم.
اميری ادامه داد: در اول انقلاب مردم به فرمان بنيانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمينی(ره) به ميدان آمدند و در حماسه 9 دی نيز مردم به منويات رهبر معظم انقلاب لبيك گفته و به ميدان آمدند.
وی افزود: در اول انقلاب نظام سلطه در قالب رژيم منحوس پهلوی به مقابله با اسلام و مردم آزادی‌خواه ايران پرداخت و در 9 دی نيز نظام سلطه لباس عوض كرد و در لباس انقلاب به اصطلاح مخملی و با هجمه رسانه‌ای به ميدان آمد لذا بين اول انقلاب و 9 دی تشابهات زيادی وجود دارد و بر اين اساس بايد گفت 9 دی انقلاب سوم ملت ايران بود كه نشان داد گرچه در مسير قطار انقلاب ريزش‌های حداقلی وجود دارد ولی خوشبختانه رويش‌های حداكثری در حال پويايی و رشد و نمو هستند.
captcha