محسن یوسفوند، معاون فرهنگی ـ پرورشی ادارهکل آموزش و پرورش استان لرستان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از لرستان، از احیای دوباره دارالقرآنهای وابسته به آموزش و پرورش خبر داد و گفت: طی سالهای گذشته دارالقرآنهای آموزش و پرورش فعالیت بسیار خوبی در راستای اجرای برنامههای قرآنی داشتند که با راهاندازی مدارس قرآنی فعالیت دارالقرآنها کمرنگ و تضعیف شد.
وی اضافه کرد: مدارس قرآنی در نوبت عصر مدارس در زمینه کلاسهای آموزش قرآن به دانشآمزان فعالیت دارند که با توجه به اینکه فعالیت آنها محدود به آموزش و برگزاری محافل قرآن بود نتوانست جای دارالقرآنها را بگیرد.
یوسفوند ادامه داد: احیای 23 دارالقرآن وابسته به ادارهکل آموزش و پرورش در دستور کار این ادارهکل قرار گرفته است که با توجه به اینکه دارالقرآنها مکانی مجزای از مدارس هستند میتوانند بسیار موفقتر از مدارس قرآنی عمل کنند.
وی افزود: بسیاری از دانشآموزانی که طی سالهای گذشته در این دارالقرآنها آموزش دیدهاند امروز جزو نخبگان قرآن محسوب میشوند و علاوه بر این استفاده از مربیان با تجربه قرآنی از محسنات دارالقرآنها بهشمار میرود.
معاون فرهنگی ادارهکل آموزش و پرورش لرستان گفت: دارالقرآنها علاوه بر آموزش قرآن در زمینه پژوهشهای قرآنی نیز فعالیت دارند و این یکی دیگر از مزایای دارالقرآنهاست که به هیچوجه مدارس قرآنی نخواهند توانست این جای خالی را پر کنند. دارالقرآنها در زمینه حفظ قرآن، تفسیر و مباحث پژوهشی حوزه قرآن فعالیت دارند و فعالیتهای آنها بهصورت علمی و زیربنایی است.