کد خبر: 1360441
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۴
حجت‌الاسلام بیرانوند بیان کرد:

هفته وحدت؛ نماد اخلاق‌محوری و پیمان با راه و روش پیامبراعظم(ص)

گروه سیاسی: مدیر ساماندهی نظارت مدارس علمیه لرستان هفته وحدت را نماد همدلی، اخلاق‌محوری و عظمت مسلمین بیان کرد و گفت: هفته وحدت نماد پیمان با سیره پیامبر اسلام(ص) است.


حجت‌الاسلام ذبیح‌الله بیرانوند، مدیر ساماندهی نظارت مدارس علمیه خواهران لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، با تبریک به‌مناسبت هفته وحدت و ولادت با سعادت نبی مکرم اسلام(ص) در رابطه با فلسفه و ضرورت وحدت بین امت اسلامی اظهار کرد: یکی از اقداماتی که پیامبر اکرم(ص) در مدینه انجام داد عقد اخوت بود که این امر بیانگر مسئله وحدت است، پیامبر اسلام(ص) فرمود مهاجر و انصار و سیاه پوست و سفیدپوست با هم عقد اخوت و برادری بستند و این برای همه مسلمانان درس وحدت است.



وی هفته وحدت را نماد اتحاد و ارتباط مسلمانان در جهان اسلام بیان کرد و افزود: مسلمانان شیعه و سنی با وحدت و اتحاد و برادری می‌توانند ترفندهای دشمنان را خنثی سازند.



حجت‌الاسلام بیرانوند هفته وحدت را نماد همدلی، اخلاق‌محوری و عظمت مسلمین و برادری شیعه و سنی بیان و خاطرنشان کرد: به نوعی می‌توان گفت که هفته وحدت نماد پیمان با راه و روش اسلام و خط امام و رهبری است و این هفته را می‌توان نماد از بین رفتن تعصبات و فرقه‌گری‌ها دانست.



مدیر ساماندهی نظارت مدارس علمیه خواهران لرستان در رابطه با پیام هفته وحدت نیز گفت:  هفته وحدت به این معناست که شیعه و سنی باید در مشترکات با هم وحدت و انسجام داشته باشند و در جهت زدودن اختلافات و همچنین مقابله با دشمن مشترک یعنی صهیونیست و وهابیت و تکفیری‌ها اقدام کنند.



این کارشناس مذهبی ضرورت هوشیاری امت اسلامی برای درک خطر تفرقه در جهان اسلام را یادآور شد و افزود:  با پیروزی انقلاب اسلامی دشمنان اسلام متوجه شدند اگر وحدت که پیام انقلاب اسلامی است در بین مسلمانان شکل بگیرد استکبار و صهیونیست با مشکل مواجه خواهند شد، لذا با خرج هزینه‌های هنگفت سعی کردند بین شیعه و سنی تفرقه و اختلاف بیندازند تا بتوانند به اهداف پلید خود که همانا تسلط بر کشورهای اسلامی است، دست یابند.



وی با بیان اینکه هدف از نام‌گذاری هفته وحدت هوشیاری مسلمانان در برابر فتنه‌های دشمنان اسلام و همچنین دادن عزت و قدرت به مسلمانان است، در پاسخ به این سؤال که چه عواملی باعث می‌شود وحدت بین شیعه و سنی کم‌رنگ شود، خاطرنشان کرد: ما هیچ‌گاه نگفته‌ایم که اهل سنت شیعه شوند و یا شیعه سنی شوند بلکه باید مسلمانان شیعه و سنی با هم متحد شوند و محوریت این اتحاد نیز قرآن و سنت پیامبراعظم(ص) باشد.



مدیر ساماندهی نظارت مدارس علمیه خواهران لرستان در ادامه اختلافات قومی و مذهبی، نقش وهابیت در تفرقه‌افکنی بین شیعه و سنی، فاصله گرفتن مسلمین از تعالیم وحی، اختلاف‌افکنی کشورهای استکباری از جمله اسرائیل، انگلیس و امریکا را از عوالمی عنوان کرد که باید در جهت تقویت وحدت شیعه و سنی مورد توجه قرار بگیرد.



وی ضرورت گرامیداشت هفته وحدت را متذکر شد و گفت: همه مسلمانان چه شیعه و چه سنی، چه مردم عادی و چه علما و نخبگان این مذاهب باید هفته وحدت را به عنوان شعار اسلام گرامی بدارند.



وی افزود: شعار دشمنان تفرقه‌افکنی است بنابراین درس‌آموزی از الگوی حسنه بشریت یعنی پیامبر خاتم باعث می‌شود فتنه‌های شیطانی دشمنان برملا شود.

captcha