۳۶۲ شعبه اخذ رأی در حوزه انتخابی خرم‎آباد و چگنی دایر می‌‏شود
کد خبر: 3875824
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۶

۳۶۲ شعبه اخذ رأی در حوزه انتخابی خرم‎آباد و چگنی دایر می‌‏شود

گروه اجتماعی ــ فرماندار خرم‎آباد با بیان این‌که در برگزاری انتخابات مبنا و مسیر کار باید قانون و مقررات باشد، گفت: در مجموع در کل حوزه انتخابیه خرم‎آباد و چگنی ۳۶۲ شعبه اخذ رأی داریم.

پیش‎بینی 362 شعبه اخذ رای در حوزه انتخابی خرم‎آباد و چگنیبه گزارش ایکنا از لرستان، جعفر طولابی، فرماندار خرم‎آباد، شنبه، دوازدهم بهمن‎ماه، در همایش توجیهی داوطلبان یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی خرم‎آباد، با اشاره به اهمیت و حساسیت انتخابات و جایگاه مجلس شورای اسلامی در قانون اساسی، گفت: باید دست به دست هم دهیم و با همکاری ارکان برگزاری و نامزدهای انتخابات، زمینه مناسب برای برگزاری انتخاباتی سالم و توأم با امنیت، آرامش و مشارکت حداکثری مردم را فراهم آوریم.

وی با تأکید بر این‌که این امر با اجرای قانون محقق می‌شود، تصریح کرد: در برگزاری انتخابات مبنا و مسیر کار باید قانون و مقررات باشد.

طولابی با بیان این‎که زمینه مناسب جهت برگزاری انتخابات در حوزه انتخابیه شهرستان‌های خرم‎آباد و چگنی فراهم است، عنوان کرد: تا به حال این زمینه در کمال بی‎طرفی و با حفظ امانت‎داری فراهم شده و با کمترین حاشیه و تنش در این دوره به استقبال روز برگزاری انتخابات خواهیم رفت.

فرماندار خرم‎آباد با اشاره به این‌که در حوزه انتخابیه شهرستان‌های خرم‎آباد و چگنی در حال حاضر 44 نفر به‎عنوان نامزد انتخابات در صحنه حضور دارند، افزود: در حوزه شهرستان خرم‎آباد و به‎منظور تسهیل در حضور مردم در پای صندوق‌های رأی به تعداد صندوق‌ها اضافه شده‎ است.

وی ادامه داد: در این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهرستان خرم‎آباد 301 شعبه ثبت‎نام و اخذ رأی پیش‎بینی شده که 185 مورد از آن‎ها ثابت و 116 مورد نیز صندوق سیار هستند و در مجموع در کل حوزه انتخابیه خرم‎آباد و چگنی 362 شعبه اخذ رأی داریم.

طولابی با تأکید بر این‌که زمان رسمی تبلیغات در این دوره از انتخابات، از روز 24 بهمن‎ماه آغاز می‌شود و به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت، گفت: 24 ساعت قبل ‎از برگزاری انتخابات، فعالیت تبلیغاتی ممنوع خواهد بود و همه ستادها باید تعطیل و جمع‎آوری شوند.

فرماندار خرم‎آباد با بیان این‌که از نامزدهای انتخابات مجلس تقاضا داریم که حتماً مسائل قانونی را به مسئولان ستادها و طرفداران خود گوشزد کنند، افزود: همچنین طبق قانون، باید مسئولان ستاد انتخابات کاندیداها تا پانزدهم بهمن‎ماه به‌صورت مکتوب به فرمانداری‌ها و بخشداری‌های حوزه انتخابیه معرفی شوند کمااینکه طبق قانون، در مرکز هر شهرستان و بخش نامزدهای انتخاباتی می‌توانند ستاد تشکیل دهند و در شهرهایی که دارای شهرداری‌های مختلف هستند در هر منطقه هر نامزد می‌تواند یک ستاد را راه‌اندازی کند، گفت: نشانی این ستادها را از قبل باید به فرمانداری اعلام کنند.

طولابی همچنین با اشاره به ایجاد محدودیت‌هایی برای ایجاد ستادهای انتخاباتی، گفت: در این راستا ایجاد ستاد از میدان امام(ره) تا پُل انقلاب خیابان اصلی و خیابان‌های فرعی منتهی به این مسیر اصلی ممنوع اعلام شده است.

فرماندار خرم‎آباد با بیان این‌که در ایام تبلیغات و براساس قانون هرگونه دیوارنویسی در سطح حوزه انتخابیه به هر شکل و شیوه‌ای ممنوع است، همچنین راه‎اندازی هرگونه کاروان تبلیغاتی خودرویی و یا نیروی انسانی در سطح حوزه انتخابیه ممنوع است، افزود: نصب بلندگو در مناطقی خارج از ستادهای انتخاباتی ممنوع است، نصب پوستر و آثار تبلیغاتی در ابعاد قانونی که اعلام شده مجاز است، عکس و تصویر نامزدها در ابعاد 10 در 15 مجاز است، نحوه تبلیغات و بیان ویژگی‌های تبلیغاتی کاندیداها صرفاً بر اساس توانمندی‌ها، برنامه‌ها و سوابق کاندیداها باید باشد و از بیان مسائل مربوط به دیگر کاندیداها نیز باید پرهیز شود.

انتهای پیام
captcha