برگزیدگان سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور معرفی شدند
کد خبر: 3847034
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۱

برگزیدگان سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور معرفی شدند

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور به ایستگاه پایانی خود رسید و نفرات برگزیده این مسابقات مشخص و اعلام شدند.

برگزیدگان سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور معرفی شدندبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از ستاد خبری سی‌وچهارمین جشنواره سراسری قرآن کریم، آیین اختتامیه «سی و چهارمین دوره جشنواره قرآن و عترت کشور» امروز 11 مهرماه با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، جمعی از مسئولین استانی کشور و کلیه شرکت‌کنندگان این دوره از مسابقات در قم برگزار شد.

قرآن، نهایت‌ناپذیر است

آیت‌الله جعفر سبحانی مرجع عالیقدر شیعیان در این مراسم با اشاره به اینکه شریعت پیامبر گرامی اسلام پیوسته بود و لذا شریعت پیوسته نیز معجزه دائم لازم دارد، گفت: اگر معجزه دائم نبود مردم ایمان نمی‌آوردند و برای اینکه پیوسته اسلام معجزه داشته باشد، خداوند پیامبر گرامی اسلام را با معجزه دائم فرستاد؛ شریعت نامحدود، معجزه نامحدود لازم دارد.

وی با یادآوری این نکته که قرآن کریم معجزه نامحدود است، ادامه داد: در کلام دنیا هر عملی برای خودش یک محدودیت دارد اما کلام خداوند نامحدود است و لذا قرآن کریم نهایت ناپذیر است؛ بیش از ۱۴ قرن از معجزه قرآن می گذرد و علمای بسیاری روی این کتاب کار کردند اما هنوز جای کار بسیاری دارد و به همین علت مفسرین همچنان کار می‌کنند.

این مرجع تقلید شیعیان نهایت ناپذیری از ویژگی‌های قرآن کریم است، گفت: خداوند نهایت ناپذیر است و فعل او نیز نهایت ناپذیر است و لذا مفسران امروزه با مطالعات خویش به تفسیرهای جدید و تازه‌ای دست پیدا می‌کنند.

وی ضمن اشاره به حدیث ثقلین و با تاکید بر اینکه قرآن و عترت لازم و ملزوم یک‌دیگر هستند، افزود: عترت، قرآن ناطق است که باید حقیقت را برای ما روشن کند، قرآن و عترت آفتاب درخشان هستند و مفتخر هستیم که این جشنواره متبرک به هر دو نام قرآن و عترت است.

وی با اشاره به اینکه فضای مجازی تقوا و ایمان جوانان و عفت خواهران را نشانه گرفته‌است و در مقابل آنان باید یک نوع حافظ و نگهبان داشته باشیم، افزود: قرآن کریم خود یک نوع محافظ است که لازم است در همه زندگی انسان‌ها جاری باشد.

قرآن به قرائت و ترتیل محدود نیست

همچنین محمود غفاری معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه مراسم گفت: بنای نظام جمهوری اسلامی بر پایه آموزه‌های قرآنی است و تلاش ما در حوزه سیاست‌های فرهنگی بر این است که این توسعه را هر چه بیشتر داشته باشیم.

وی با اشاره به اهمیت حضور فعالیت جوانان در توسعه فرهنگ قرآن و عترت، افزود: در این جشنواره متسابقین در  ۳۳ رشته با یک دیگر رقابت می‌کردند و این گستردگی رشته‌های قرآنی را می‌رساند زیرا بر این باور هستیم که نباید خود را محدود به قرائت و ترتیل کنیم بلکه باید سراسر زندگی ما قرآنی باشد.

طرح «نهضت رضوی»

رئیس شورای سیاست گذاری قرآن و عترت از برگزاری طرح «نهضت رضوی» ویژه دانشجویان در سال ۹۸ خبر داد و افزود: امسال با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با آستان قدس رضوی  به صورت رایگان بیش از  ۲ هزار و ۵۰۰ دانشجو را برای اولین بار به عنوان زائر اولی به مشهد مقدس اعزام خواهیم کرد.

قرآن کریم؛ تنها کتاب آسمانی بدون تحریف

حجت‌الاسلام عسگر دیرباز در این مراسم گفت: شمع وجودی قرآن به گونه‌ای است که نه تنها وزارت علوم بلکه بزرگانی که به عنوان نائبان امام زمان(عج) در جامعه مطرح هستند و مراجع عالیقدر نیز وقتی از قرآن سخن به میان می‌آید خضوع ویژه‌ای در برابر این کتاب الهی را دارند.

دبیر سی و چهارمین دوره جشنواره قرآن و عترت کشور با اشاره به اینکه خدا را شاکر هستیم که در چنین ایامی که مقارن با شهادت حضرت رقیه(ع) است، این توفیق را داریم که در جمع جامعه پر نور قرآنی باشیم، گفت: افتخار جمهوری اسلامی به این است که از قرآن تبعیت می‌کند، قرآنی که تنها کتاب آسمانی بدون تحریفی است که همه در خدمت آن هستیم.

نفرات برگزیده سی و چهارمین دوره جشنواره قرآن و عترت

در پایان این مراسم، برگزیدگان سی و چهارمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور مشخص شدند و هدایای خود را از دستان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مرجع عالیقدر شیعیان اسلام آیت‌الله سبحانی و مسئولین استانی دریافت کردند.

نفرات برگزیده سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت به شرح زیر است:

حفظ قرآن کریم:

در رشته حفظ کل قرآن کریم، علی مستشاری راد از دانشگاه علامه طباطبایی، محمد گائینی و علی شیخ جامی از دانشگاه حکیم سبزواری به ترتیب مقام اول تا سوم، زهرا سلطان پور علی مشیری از مازندران، رقیه رضایی و سمانه سادات خان دوستی از دانشگاه بین المللی امام(ره) به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را دریافت کردند.

در رشته حظ 20 جزء ، امیرحسین اسفندیار از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، محمود باباخان از دانشگاه نورطوبی، علی ناجی محله از دانشگاه مهران، رویا فضائلی ترابی از دانشگاه فردوسی مشهد، ریحانه رحمانی از آموزشکده نقشه برداری و فهیمه جفرسته از دانشگاه اراک به ترتیب موفق به کسب مقام‌های اول تا سوم شدند.

در رشته ده جزء، در بخش برادران علی بهرانی پور از دانشگاه تهران، رضا علینژاد از دانشگاه خلیج فارس، سید مهدی شفاعتی از دانشگاه یزد به ترتیب حائز رتبه‌های اول تا سوم، در بخش خواهران، سعیده نصیری فرد از دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، زینب باقرنژاد از دانشگاه هدی قم و کهن پور موفق به کسبت رتبه‌های اول تا سوم شدند.

در رشته 5 جزء، در بخش برادران، علیرضا ناصری نیا از دانشگاه تهران، محمدرضا محمدی از دانشگاه فردوسی مشهد، محمدصادق غضنفری از دانشگاه امام صادق(ع) رتبه‌های اول تا سوم و در بخش خواهران، نرگس دهقانی از دانشگاه امام صادق(ع)، لطیفه ملک محمد از دانشگاه اصفهان و فاطمه کلائی نژاد از دانشگاه خلیج فارس موفق به کسب مقام های اول تا سوم شدند.

قرائت:

در رشه قرائت، سید محمد حسینی پور از تهران، علیرضا مکاری از اصفهان و یوسف جعفرزاده از دانشگاه قرآن وعترت به ترتیب مقام‌های اول تا سوم، زهرا پور طهماسب از مازندران، زهرا مهوشیان و لیلا دورقی احمدی از دانشگاه شهید چمران اهواز به ترتیب مقام های اول تا سوم را دریافت کردند.

ترتیل:

در رشته ترتیل، علی مولایی از دانشگاه تفرش، امیر طیب طائبی از دانشگاه اصفهان، پیمان خیرخواه از دانشگاه ولیعصر رفسنجان به ترتیب رتبه های اول تا سوم و در حوزه خواهران، مریم محمدی کشوری از دانشگاه قم، ندا مرادی از دانشگاه علامه طباطبایی و زینب ضیا دوست از دانشگاه حکیم سبزواری به ترتیب موفق به کسب مقام های اول تا سوم شدند.

دعا و مناجات خوانی:

در رشته دعا و مناجات خوانی، در رشته برادران، مهدی حق پرست از دانگشاه تربیت دبیر شهید رجایی، احد حاجی زاده از دانشگاه محقق اردبیلی، حسین برگز از دانشگاه قم، زینب روشن فر از دانشگاه گیلان، زهرا پور سلطانی دانشگاه فردوسی مشهد و مرضیه سادات موسوی از مشهد مقدس به ترتیب رتبه های اول تا سوم این دوره از جشنواره را به خود اختصاص دادند.

اذان:

در رشته اذان، مسعود شریفی از دانشگاه امام صادق(ع)، محمدرضا حسین زاده از مشهد و وحید رحمانی از دانشگاه محقق اردبیلی موفق به کسب رتبه های اول تا سوم شدند.

تواشیح:

در رشته تواشیح، گروه تواشیح نور از دانشگاه علامه طباطبایی، گروه تواشیح دانشگاه یزد و گروه تواشیح ناشطات از دانشگاه اصفهان حائز رتبه‌های اول تا سوم شدند.

آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم:

حسن سلامی بیگ باغلو، محمد گودرزی و امین قنبری موفق به کسب رتبه‌های اول تا سوم شدند.

پرسمان معارفی:

علی محمد صالحی، زهرا رفیعی و زهرا منصوری به ترتیب مقام های اول تا سوم را دریافت کردند.

سبک زندگی ایرانی و اسلامی:

خدیجه ملائی آذر از دانشگاه علامه طباطبایی، علی کریمیان شهری از دانشگاه  بیرجند و مریم انواری موفق به کسب رتبه های اول تا سوم شدند.

آشنایی با احادیث اهل بیت(ع):

امیرمهدی نجف پور، فاطمه وطن پرست و سید محسن روحانی موفق به کسب رتبه‌های اول تا سوم شدند.

بخش احکام:

بتول سلحشور، سام فلاحی و پری بارانی رتبه‌های اول تا سوم را به دست آوردند.

آشنایی با مفاهیم نهج‌البلاغه:

علیرضا جعفری پور، زهرا گودرزی و زهرا سادات حسینی موفق به کسب رتبه‌های اول تا سوم شدند.

آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه:

کیمیا عارفی، علیرضا فاضلی جا و ریحانه قنداقی رتبه‌های اول تا سوم این رشته بودند.

آشنایی با سیره معصومین(ع):

محمد مولودی، حانیه صلاتش پور و ابوالفضل فلاحی پناه رتبه‌های اول تا سوم را به دست آوردند.

حفظ موضوعی قرآن کریم:

عارفه منصوری، نفیسه عنایتی و محمدرضا جاهدی نیا موفق به کسب رتبه‌های اول تا سوم شدند.

بخش پژوهشی:

در رشته تلخیص کتاب محمد محرمی، مینا صیدی اسفهلان و سپیده رمضانی مقام های اول تا سوم را کسب کردند.

در رشته مقاله:

فاطمه نجار زادگان، محسن موحدی رتبه‌های اول و دوم را کسب کردند.

بخش هنری:

در رشته معرق و منبت زهرا موتمر، شیوا کشاانی مرضیه سادات موسوی حق شناس  رتبه‌های اول تا سوم را به دست آوردند.

در رشته تذهیب، زهرا کمراتی، زهرا وحدانی رتبه‌های اول و دوم را کسب کردند.

در رشته طراحی پوستر، محمد گرامی، مهدی غلامی و میعاد سنانیان موفق به کسب رتبه های اول تا سوم شدند.

در رشته خوشنویسی، آریا سلطانی، محمد الماسی و حمید میرزایی رتبه‌های اول تا سوم را به دست آوردند.

در رشته نقاشی، نرگس سلطان زاده، مریم شریفی و فاطمه صادقی رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

در رشته عکاسی، محمد رضا آرانی، محیا آزموده و سید هادی سیدترابی موفق به کسب مقام‌های اول تا سوم شدند.

در رشته فیلم کوتاه، مسعود کلانتر، محمدصالح رضاداد و محمدرضا جودت پناه رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

بخش ادبی:

در رشته شعر راضیه روحی، زهرا آراسته نیا و محمدجواد شاه مرادی مقام های اول تا سوم را از آن خود کردند.

در رشته داستان نویسی، راحله آسوده، مصطفی توفیقی و علی اکبر ساعی موفق به کسب رتبه های اول تا سوم شدند.

در رشته فیلنامه نویسی، رضوان رستم زاده، زینب یادگار و عباس نیک نفس رتبه های اول تا سوم را کسب کردند.

در رشته نمایشنامه نویسی، سمیرا طاهری، فواد زیدانلو و سعید میرزایی موفق به کسب مقام‌های اول تا سوم شدند.

بخش فناوری:

در رشته تولید نرم افزار علیرضا انتظامی مقام دوم و رشته کانال شبکه‌های مجازی رامین امیراصلانی مقام سوم را به دست آوردند.

جوایز هجدمین جشنواره ملی پایان‌نامه‌های قرآنی به شرح زیر است:

در مقطع دکتری، اسمر جعفری مقام اول، فریده امینی مقام دوم، زهرا کلباسی مقام سوم، اصغر طهماسبی مقام چهارم،  و راضیه امینی مقام پنجم و در مقطع ارشد سیده راضیه پورمحمدی مقام اول، حوریه موحد زاده و مرتضی سلطانی مشترکا مقام دوم، نجمه ناصری طاهری مقام سوم، مریم آبادی خسرقی مقام چهارم و حلما مولازاده مقام پنجم را کسب کردند.

 

انتهای پیام
captcha