اختصاص یک مدخل از دانش‌نامه دفاع مقدس لرستان به آموزش و پرورش
کد خبر: 3813070
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۶

اختصاص یک مدخل از دانش‌نامه دفاع مقدس لرستان به آموزش و پرورش

گروه اجتماعی ــ مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس لرستان با اشاره به تدوین دانش‌نامه دفاع مقدس استان اظهار کرد: ‌دانشنامه لرستان ۹۳۰ مدخل دارد که یکی‌ از مداخل آن مربوط به آموزش و پرورش است.

ابه گزارش ایکنا از لرستان، حجت‎الله ناصرپور، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان، عصر یک‌شنبه، 29 اردیبهشت‌ماه در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش لرستان، اظهار کرد: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارزش بسیار زیادی برای نقش آموزش و پرورش در جا انداختن فرهنگ اصیل اسلامی ‌بین سطوح مختلف تحصیلی قائل است.
وی با بیان این‌که آموزش و پرورش یک جایگاه رفیعی در بحث فعالیت‎های فرهنگی دارد، افزود: تلاش ما این است که بتوانیم جلسات‌مان را براساس تفاهم‌نامه کلی که وزیر آموزش و پرورش با رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس داشتند، کارها را دنبال کنیم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان گفت: آموزش‌های ما در حوزه دفاع مقدس در همه سطوح آموزش ابتدایی، راهنمایی، دبیرستان و آموزش عالی است و تلاش ما این است که با دانشگاه‌ها بیشترین ارتباط را داشته باشیم.
ناصرپور با بیان این‌که بنیاد حفظ آثار دو نقش اساسی حفظ آثار و مدیریت دانش ضمنی و دانش تصریحی مرتبط با دفاع مقدس را بر‌عهده دارد، اظهار کرد: دانش ضمنی عبارت است از آنچه که دفاع در ذهن است و این دانش وقتی که ثبت و ضبط شود دانش تصریحی نامیده می‌شود.
وی با اشاره به این‌که ما هنوز شاید 10 یا 20 درصد از آن همه ارزش‌ها که در دوران دفاع مقدس خلق شده است را نتوانسته‌ایم به رشته تحریر در بیاوریم و زمینه انتقال آن‌را به نسل‌های بعدی فراهم کنیم، تصریح کرد: به فرموده مقام معظم رهبری دوران دفاع مقدس یک گنجینه‌ای است که ذره‌ذره سلول‌های آن بایستی بازخوانی شود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان خاطرنشان کرد: استان لرستان شش هزار و 300 شهید تقدیم انقلاب کرده است و خون پاک همین شهدا و صبر و پایداری هم‌رزمان‌شان باعث تثبیت انقلاب شد.
ناصرپور با ذکر این نکته که آن‌چه تحت عنوان ارزش‌های دفاع مقدس از آن یاد می‌شود چیزی نیست جز ادبیات صلح پایدار که مبتنی است بر گفتمان الهی شریعت‌مدار، افزود: اساس نظام جمهوری اسلامی انتقال این ادبیات با همه مؤلفه‌های آن به آیندگان است و بنیاد حفظ‌ آثار دفاع مقدس به‌تنهایی نمی‌تواند این ادبیات را منتقل کند لذا بخش‌های آموزشی کشور، مانند مدارس و دانشگاه‌ها باید در این زمینه نقش خود را به‌خوبی ایفا کنند.
وی آموزش و پرورش را بخش اصلی ایجادکننده یک قدرت ملی یک کشور دانست و گفت: آموزش جایگاه رفیعی در ایجاد توان رزمی، توان نظامی و توان سیاسی دارد و آموزش و پرورش هم در تولید امنیت ملی و هم در تولید ادبیات صلح پایدار اثرگذار است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان با اشاره به تدوین دانش‌نامه دفاع مقدس لرستان اظهار کرد: دانش‌نامه مجموعه ای است از مداخل، دانشنامه استان 930 مدخل است که یکی‌از مداخل آن مربوط به آموزش و پرورش است.
ناصرپور گفت: ادارات آموزش و پرورش هر شهرستان هم نقش خودشان را در چارچوب دانش‌نامه شهرستانی تنظیم خواهند کرد.

انتهای پیام

captcha