ویژگی‌های دعوت پیامبر اسلام(ص)
کد خبر: 4087636
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۴۰۱ - ۰۰:۰۳

ویژگی‌های دعوت پیامبر اسلام(ص)

رئیس شورای هیئت‌های مذهبی کشور بصیرت، دلسوزی برای هدف، قاطعیت، حُسن خُلق و بردباری را ویژگی‌های دعوت نبی مکرم اسلام دانست و گفت: رسول خدا(ص) با این ویژگی‌ها توانست در جامعه‌ای که از لحاظ اخلاق، فساد، ظلم و دیگر مباحث در ضعف قرار داشت، تحول ایجاد کند.

دریکوند رئیس شورای هیئت های مذهبیحجت‌الاسلام روح‌الدین دریکوند، رئیس شورای هیئت‌های مذهبی کشور در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، اظهار کرد: ۲۸ صفر یادآور فقدان اول شخصیت جهان اسلام و سبط اکبرش امام حسن‌مجتبی(ع) است.

وی با اشاره به اینکه نبی مکرم اسلام وقتی به پیامبری برگزیده شد جامعه از لحاظ اخلاق، فساد، ظلم و دیگر مباحث در ضعف قرار داشت و همه او را تکذیب کردند، ادامه داد: نبی مکرم اسلام در طول ۲۳ سال توانست در جامعه آن زمان تحول ایجاد کند و جامعه کنونی ما بیش از هر زمانی نیازمند تبیین شخصیت و سیره آن حضرت است.

دریکوند با اشاره به تبیین برخی از اوصاف شخصیتی حضرت محمدمصطفی(ص) در دعوت مردم به اسلام، ادامه داد: یکی از ویژگی‌‌های دعوت پیامبر(ص) بصیرت، معرفت و منطقی بودن است کمااینکه اسلام دین استدلال و برهان است.

رئیس شورای هیئت‌های مذهبی کشور ویژگی دیگر دعوت رسول خدا(ص) را قاطعیت و دلسوزی برای هدایت مردم دانست و با بیان اینکه نبی مکرم اسلام برای تحقق رسالت خود تا پای جان ایستاد، تصریح کرد: گاهی به پیامبر(ص) سنگ می‌زدند اما آن حضرت نه تنها آنان را نفرین نکرد بلکه برای هدایت آنان دعا می‌کرد.

وی با اشاره به اینکه نبی مکرم اسلام در عین مهربانی درباره اجرای اصول و واجبات دین اسلام قاطع بود و کوتاه نمی‌آمد، ادامه داد: برجسته‌ترین ویژگی دعوت پیامبر(ص) حُسن خُلق و صبر آن حضرت بود کمااینکه آن حضرت با فقرا و مسکینان نشست و برخاست داشت.

دریکوند، بصیرت، دلسوزی برای هدف، قاطعیت، حُسن خُلق و بردباری را ویژگی‌های دعوت نبی مکرم اسلام دانست و با اشاره به وظایف امت اسلامی در خصوص رسول خدا(ص)، گفت: نباید از خدا، رسول خدا و ائمه جلو بیفتیم و رفتار ما باید مطابق با اهل‌بیت(ع) باشد و به سخنان آنان عمل کنیم.

رئیس شورای هیئت‌های مذهبی کشور با اشاره به اینکه نبی مکرم اسلام تا لحظات آخر عمر نگران آینده امت اسلامی بود و در روزهای پایانی دغدغه‌ها و نگرانی‌های خود را در قالب روایات بیان می‌کرد، اضافه کرد: رسول خدا(ص) می‌دانست چه آسیب‌هایی وجود دارد که در آینده می‌تواند گریبانگیر امت اسلامی باشد به یک معنا این نگرانی‌های رسول خدا(ص) عواملی هستند که در صورت عدم توجه به آنان، می‌توانند عامل سقوط باشند.

وی با اشاره به اینکه در بیانی از نبی مکرم اسلام آمده است که من از هواهای نفسانی، حُب مال، قطع صلح رحم و بدعت‌ها نسبت به آینده امت اسلامی نگرانی دارم، افزود: خیلی از گرفتاری‌های جامعه ناشی از حاکمیت هواهای نفسانی بر عقل است و خداوند بر کسی که بر هوای نفس خود غلبه کند مباهات می‌کند.

حجت‌الاسلام دریکوند با اشاره به اینکه در طول تاریخ بدعت‌های فراوانی در دین گذاشته شد و ائمه اطهار با بدعت‌گذاران به شکل جدی برخورد می‌کردند، گفت: امروز نیز بدعت‌هایی در دین وجود دارد کمااینکه یکی از اهداف قیام منجی عالم بشریت از بین بردن بدعت‌ها است.

انتهای پیام
captcha