شاخص‌های مهم حکمرانی اسلامی
کد خبر: 4077354
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۶

شاخص‌های مهم حکمرانی اسلامی

نماینده مقام معظم رهبری در منطقه بالکان نهادینه شدن ارزش‌ها و فضایل اخلاقی و انسانی و مدیریت براساس عدالت و تقوا را از جمله شاخص‌های مهم حکمرانی اسلامی برشمرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین اکبر عیدی، نماینده مقام معظم رهبری در منطقه بالکانبه گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین اکبر عیدی، نماینده مقام معظم رهبری در منطقه بالکان در نشستی که امروز، ۱۹ مرداد با مشارکت هیئت اندیشه‌ورز بسیج اساتید دانشگاه‌های استان لرستان، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد، نهادینه شدن ارزش‌ها و فضایل اخلاقی و انسانی و مدیریت براساس عدالت و تقوا را از جمله شاخص‌های مهم حکمرانی اسلامی دانست و گفت: الگوی حکمرانی اسلامی توجه کردن عملی به مفاهیم قرآن کریم و سبک زندگی و مدیریتی پیامبر گرامی اسلام (ص) و امامان معصوم(ع) است.

وی با بیان اینکه در حکمرانی اسلامی، محورهایی همچون توحیدگرایی، دینمداری و عدالت‌باوری، از مبانی اساسی هستند، اضافه کرد: در جامعه اسلامی، ابتدا، انسان‌ها دنبال خودسازی و بعد جامعه‌سازی و تمدن‌سازی برمعیار ارزش‌های اسلامی و انسانی هستند.

عیدی با بیان اینکه ارتقای معنوی و اخلاقی جامعه از متغیرهای حکمرانی اسلامی است، ادامه داد: شاخص‌هایی همچون پاسخگویی به مردم، کارآمدی و اخلاق‌مداری، از شاخص‌های مهم مدیریت و حکمرانی اسلامی است.

وی نقش آموزش و پرورش و دانشگاه را در تقویت و ترویج تعالیم دینی در جامعه به‌ویژه در سطح قشر جوان و دانشجو، یک نقش زیربنایی اساسی دانست و گفت: انسان دینمدار، ابتدا خودش در عمل و رفتار، کاملاً پایبند به تعالیم دینی است و با کردار و رفتارش، دیگران را به سوی دین و دینمداری، جذب می‌کند.

علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان نیز در سخنانی ازجمله الگوهای راهگشای مدیریت اسلامی را سبک مدیریتی شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید چمران دانست و گفت: آموزه‌های قرآن کریم و نهج‌البلاغه، در همه ابعاد زندگی از جمله جنبه‌های مدیریتی، بایستی هدایت‌گر و راهبر باشند.

وی افزود: جایگاه نهاد دانشگاه به عنوان یک نهاد علمی، آموزشی، فرهنگی و اجتماعی و یکی از نهادهای اثرگذار حکمرانی اسلامی، براساس تعالیم حضرت امام خمینی(ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری، یک جایگاه انسان‌ساز، جامعه‌ساز و تمدن‌ساز، متناسب با ارزش‌های اسلامی و اخلاقی است.

نظری وجود و فعالیت هیئت‌های اندیشه‌ورز دانشگاه‌ها و سازمان بسیج اساتید را در راستای کمک به ارتقای کارآمدی و پاسخگویی با رویکرد مسئله‌محور، دانست.

انتهای پیام
captcha