آموزش مجازی حفظ قرآن آفتی برای تربیت حفاظ است
کد خبر: 4041560
تاریخ انتشار : ۰۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۰:۱۴
داور قرآن لرستانی:

آموزش مجازی حفظ قرآن آفتی برای تربیت حفاظ است

شهلا مهربان، حافظ و داور قرآن لرستانی آموزش حفظ مجازی را آفت حفظ قرآن دانست و اظهار کرد: حفظ قرآن به صورت مجازی معنا ندارد و نمی‌توان با آموزش مجازی حفظ قرآن حافظ خوبی شد.

شهلا مهربان، حافظ کل قرآن کریم و از داوران باسابقه مسابقات قرآنی لرستانشهلا مهربان، حافظ کل قرآن و از داوران مجرب مسابقات قرآنی لرستان در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، محیط خانواده و مذهبی بودن آن را یکی از دلایل توجه و حضور خود در مسیر قرآن دانست و اظهار کرد: فضای معنوی خانواده و ارتباط با اهالی مسجد سبب شد از دوران کودکی با قرآن مأنوس شوم.

وی با اشاره به نقش مسجد حکیم در محله قدیمی باباطاهر خرم‌آباد که امروز با عنوان ۲۴ متری حکیم مشهور است در ترویج و اشاعه فرهنگ قرآن در سطح خرم‌آباد، گفت: سال ۸۰ با آغاز دوره‌های تربیت مربی قرآن توسط سازمان تبلیغات اسلامی فعالیت تخصصی خود در زمینه حفظ و مربی‌گری قرآن را آغاز کرده و در سال ۸۸ موفق به حفظ کل قرآن کریم شدم.

این بانوی حافظ کل قرآن با اشاره به نقش استاد علی‌حسین قائد‌رحمت در تشکیل مجمع حافظان قرآن در استان لرستان و معرفی و تقویت حافظان این استان، بیان کرد: یکی از مشکلات اساسی در حوزه حفظ قرآن در سطح استان نبود مرکز تخصصی ویژه نوجوانان و کودکان است و همچنین دوره‌های آموزشی مؤسسات و مراکز قرآنی که مقطعی هستند.

این مربی قرآن بر لزوم توجه، ترویج و توسعه مهدهای قرآنی در سطح استان لرستان تأکید کرد و گفت: کودکان در مهدهای قرآنی عمدتاً با جزء ۳۰ قرآن، مفاهیم، مفهوم و معنای آن آشنا می‌شوند اما بعد از دوران پیش دبستانی مرکز تخصصی که بتواند نوجوانان و کودکان را به‌طور کاملاً تخصصی در مسیر حفظ قرآن قرار دهد، وجود ندارد.

وی به ظرفیت طرح «اسوه» برای تربیت کودکان و نوجوانان در حفظ کل قرآن اشاره کرد و افزود: افرادی که به این طرح معرفی می‌شوند با حضور در دوره‌های آموزشی علاوه بر حفظ قرآن از نظر اخلاقی، تهذیبی و پرورشی آموزش می‌بینند.

مهربان اضافه کرد: این طرح به‌صورت کاملاً مردمی مدیریت می‌شود و باید متولیان امر قرآن از این ظرفیت برای معرفی و تقویت حافظان قرآن استفاده کنند.

این داور قرآن لرستانی افزود: در سطح استان لرستان داوران قرآنی خوبی وجود دارد اما متأسفانه در مسابقات فقط افراد خاصی به‌عنوان شرکت‌کننده معرفی می‌شوند و عمدتاً در مرحله کشوری نیز حذف می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بسیاری از مؤسسات قرآنی در سطح استان با توجه به شیوع ویروس کرونا تعطیل شدند، آموزش حفظ مجازی را آفت حفظ قرآن دانست و اظهار کرد: حفظ قرآن به‌صورت مجازی معنا ندارد و نمی‌توان با آموزش حفظ مجازی قرآن حافظ خوبی تربیت کرد.

این داور مسابقات قرآن به تشکیل اولین جلسه حفظ قرآن در دهه ۸۰ توسط استاد علی‌حسین قائدرحمت اشاره کرد و با بیان اینکه عمده حافظان قرآن در استان لرستان شاگرد این کلاس بودند، افزود: مؤسسه مجمع حافظان قرآن کریم از سال ۸۸ فعالیت خود را آغاز کرده و نقش مؤثری در تربیت حافظان لرستان دارد.

 

انتهای پیام
captcha