راه‌اندازی مرکز نیکوکاری در حج و زیارت لرستان
کد خبر: 3918655
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۲

راه‌اندازی مرکز نیکوکاری در حج و زیارت لرستان

مدیر حج و زیارت لرستان از راه‌اندازی مرکز نیکوکاری در اداره‌ کل حج و زیارت لرستان خبر داد.

راه‌اندازی مرکز نیکوکاری در حج و زیارت لرستانسید حمید مصطفایی، مدیرکل حج و زیارت استان لرستان در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، از راه‌اندازی مرکز نیکوکاری در اداره‌ کل حج و زیارت لرستان خبر داد و گفت: این مرکز نیکوکاری تحت ‌نظارت کمیته امداد امام خمینی(ره) استان لرستان در اداره‌ کل حج و زیارت استان لرستان راه‌اندازی می‌‏شود.

وی با بیان این‌که مراحل ثبت این مرکز نیکوکاری پایان پذیرفته و بعد از ایام عاشورا طی مراسمی این مرکز نیکوکاری در حج و زیارت لرستان افتتاح می‎شود، افزود: برای اولین‌ بار است که مرکز نیکوکاری در حج و زیارت لرستان راه‌اندازی می‏‌شود و تصمیم ما بر این است که این مرکز نیکوکاری به نام شهدای منا نام‌گذاری شود.

مصطفایی اضافه کرد: این مرکز جامعه کارگزاری بزرگی دارد که همه آن‌ها را ساماندهی کرده و براساس تفاهم‌نامه‌ای که با کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان امضا خواهد شد هرگونه کمک، قربانی، کمک خیرخواهانه در قالب پویش‌هایی نظیر کرونا  و... به افراد نیازمند داده می‌شود.

مدیرکل حج و زیارت لرستان با بیان این‌که به خاطر شیوع ویروس کرونا تصمیم گرفتیم از فضای مجازی برای آموزش کارگزاران استفاده کنیم و کاروان عتبات را بستیم، اظهارکرد: اما ثبت‌نام انجام و مدیران کاروان‌ها با زائرین به‌صورت مجازی در ارتباط هستند.

مصطفایی با بیان این‌که امسال علی‌رغم این‌که برنامه مناسک حج لغو شد اما از بین ۱۲۷۰ نفر ۱۲۰۸ زائر در قالب ۹ کاروان ثبت‌نام کردند، گفت: این افراد برای حج تمتتع سال آینده آماده می‌شوند این در حالی‎است که با شیوع کرونا ویروس تمام سفرهای زیارتی لرستان هم‌زمان با سراسر کشور لغو شدند.

یادآور می‏‌شود، مرکز نیکوکاری واحدی مردمی و خودگردان، داری ترکیب هیئت عامل که اعضای آن به‌صورت افتخاری در سطح محلات، روستاها و ...، با تمرکز بر مساجد و با محوریت مسجد محله در جهت توسعه مشارکت‌های مردمی و ارائه خدمت به نیازمندان و محرومین در چهارچوب قوانین جمهوری اسلامی و با نظارت امداد امام(ره) فعالیت می‌کند که در برخی از نهادها ازجمله مدارس علمیه نیز این مراکز راه‌اندازی می‎شود.

از اهداف این مراکز می‎توان به شناسایی، ارتباط و تعامل مؤثر با اشخاص حقیقی و حقوقی تأثیرگذار از جمله خیرین و مؤسسات خیریه به‌منظور استفاده بهینه از ظرفیت آنان در راستای رفع مشکل محرومین، برون‌سپاری و توسعه خدمت‌رسانی به محرومین و تکریم آنان، ایجاد همبستگی، تکامل و توازن اجتماعی در جامعه و ارتقای فرهنگ انفاق و نیکوکاری، طراحی، استقرار و مدیریت شبكه‌های نیكوكاری با تمركز بر محله و با محوریت مسجد محله اشاره کرد.

انتهای پیام
captcha