12 بهمن؛ آخرین مهلت شرکت در جشنواره سراسری امام المتقین(ع)
کد خبر: 3873016
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۰

12 بهمن؛ آخرین مهلت شرکت در جشنواره سراسری امام المتقین(ع)

گروه فرهنگی ــ مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد لرستان دوازدهم بهمن‌ماه امسال را آخرین فرصت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره سراسری امام‌المتقین(ع) اعلام کرد.

۱۲ بهمن؛ آخرین مهلت شرکت در جشنواره سراسری امام المتقین(ع)به گزارش ایکنا از لرستان، محمد ابدالی‌پور،  مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد لرستان امروز، سی‎ام دی در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری جشنواره سراسری امام المتقین(ع) به میزبانی لرستان، گفت: دوازدهم بهمن‌ماه امسال آخرین  فرصت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره سراسری امام‌المتقین(ع) است.

وی از برگزاری مراسم اختتامیه این جشنواره در هجدهم  اسفندماه امسال هم‌زمان با ولادت باسعادت امام علی(ع) خبرداد و افزود: امسال ششمین دوره جشنواره سراسری امام المتقین(ع) را در پیش داریم که در طول این شش سال همواره این جشنواره به‌همت ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد لرستان و ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور برگزار شده است.

ابدالی‎پور فراهم شدن بستر مساجد برای معرفی سلوک اخلاقی و اجتماعی امیر المومنین(ع)، معرفی کتاب نهج‌البلاغه به مردم برای مطالعه هرچه بیشتر آن و تعریف شاخص‌های اجتماعی برای شناخت سبک زندگی علوی، فراهم شدن بستر مناسب برای معرفی سلوک اخلاقی و اجتماعی امام علی(ع) را از اهداف و رویکردهای جشنواره امام المتقین(ع) ذکر کرد و ادامه داد: معرفی کتاب نهج‌البلاغه به مردم و تعریف شاخص‌های اجتماعی برای شناخت سبک زندگی علوی از دیگر اهداف و رویکردهای این جشنواره سراسری است.

ابدالی‌پور با بیان این‌که این جشنواره با موضوع سبک زندگی علوی برگزار می‌شود، عنوان کرد: شعر و قطعات ادبی، خوشنویسی و قصه‌گویی از قالب‌های مشخص شده برای این جشنواره است.

وی بیان کرد: در بخش شعر و قطعات ادبی، آثار ارسال شده به دبیرخانه دائمی این جشنواره در خرم‌آباد، در سه مقطع سنی 16 تا 23 سال، 23 تا27 سال و 27 تا 35 سال مورد داوری قرار خواهند گرفت.

ابدالی‌پور با بیان این‌که در بخش شعر و قطعات ادبی هرشرکت‌کننده می‌تواند دو اثر را جهت شرکت در جشنواره ارائه نماید، اظهارکرد: منظور از نثر در این جشنواره نثر شاعرانه (دارای خیال، عاطفه...) و منظور از شعر، شعر نو یا کلاسیک با رعایت موارد فنی ادبیاتی است.

وی با بیان این‌که اشعار با گویش‌های محلی با ارائه معنی فارسی و با رعایت قوام ادبی اثر، به‌صورت جداگانه داوری و بررسی خواهد شد، بیان کرد: آثار غیر مرتبط با موضوعات جشنواره از داوری و شکرت در جشنواره حذف خواهد شد.

وی با بیان این‌که برگزارکننده جشنواره حق چاپ آثار را در قالب بولتن جشنواره ویا کتاب شاعران کانون‌های مساجد برای خود در نظر دارد، افزود: هر استان می‌تواند یک اثر با شرایط خاص(مثلا شعر بدون نقطه) و یا صاحب اثر با شرایط خاص(مثلا شاعر نابینا) علاوه‌بر سهمیه‌های فوق به دبیرخانه جشنواره ارسال نماید.

ابدالی‌پور با اشاره به بخش خوشنویسی این جشنواره، و این‌که آثار خوشنویسی در دو مقطع سنی 10 تا 18 سال و 18 تا 35 سال داوری می‌شوند و گرایش های خط شکسته، نستعلیق، نسخ و ثلث می‌توانند در جشنواره شرکت کنند، گفت: این جشنواره امسال با رویکرد قصه‌گویی برگزار می‌شود، روایت قصه از زبان یک راوی، مدت زمان قصه حداقل 90 ثانیه و حداکثر 5 دقیقه باشد، تصویربرداری با استفاده از ابزار دوربین یا موبایل، تصویربرداری به‌صورت افقی و دارای صدای مطلوب، انتخاب پوشش مناسب با محتوای قصه و منطبق با قوانین جشنواره و حتما با موضوع جشنواره، از مهم ترین شرایط شرکت در بخش قصه‌گویی این جشنواره است.

ابدالی‌پور با بیان این‌که این جشنواره از بیست و نهم مرداد ماه امسال مصادف با عید سعید غذیر خم آغاز شده است، افزود: پس‌از داوری آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره، نفرات برگزیده طی بیست و دوم بهمن‎ماه امسال مصادف با جشن پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی از طریق دبیرخانه دائمی جشنواره معرفی خواهد شد.

انتهای پیام
captcha