روی آوردن خانواده‌ها به کلاس‌های غیرقرآنی؛ ‎از علل کاهش آمار قرآن‌آموزان
کد خبر: 3855687
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۵

روی آوردن خانواده‌ها به کلاس‌های غیرقرآنی؛ ‎از علل کاهش آمار قرآن‌آموزان

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ مدیرمسئول مؤسسه قرآنی نورالثقلین الیگودرز، سرگرم شدن به فضای مجازی و تنوع کلاس‌های غیرقرآنی را بخشی‌از عللی دانست که باعث پایین آمدن انگیزه مردم برای شرکت در کلاس‌های قرآنی می‎شود.

روی آوردن خانواده‌ها به کلاس‌های غیرقرآنی و تنوع این کلاس‎ها؛ از علل کاهش آمار قرآن‌آموزانمهتاب سیاه‌تیری، مدیرمسئول مؤسسه قرآنی نورالثقلین الیگودرز در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، در تشریح فعالیت‌های این مؤسسه قرآنی، گفت: در حال حاضر کلاس آموزشی روخوانی و روان‌خوانی قرآن ویژه خردسالان با شرکت 60 نفر در این مؤسسه قرآنی دایر است.

وی افزود: از دیگر دوره‌ها و کلاس‌های آموزشی مؤسسه قرآنی نورالثقلین می‎توان به آموزش روخوانی و روان‌‌خوانی قرآن ویژه بزرگسالان، حفظ نیم جزء آخر جزء 30، حفظ یک جزء، 3 جزء، 5 جزء، حفظ کل، تثبیت محفوظات قبلی و دوره‌های مهدویت، گفتمان‌های دینی و تفسیر قرآن اشاره کرد.

سیاه‌تیری همچنین از برگزاری دوره‌های تربیت معلم قرآن در رشته روخوانی و روان‌خوانی قرآن در این مؤسسه قرآنی خبر داد و افزود: در این دوره تربیت معلم قرآن که زیر نظر اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان برگزار شده است، 25 نفر شرکت دارند.

مدیر مؤسسه قرآنی نورالثقلین الیگودرز با بیان این‌که قرآن‌آموزان شرکت‌کننده در این کلاس‌های قرآنی آموزش‌های لازم را توسط مربیانی از جمله سهرابی، موسوی، ملکی، مرادی، صادق‌رعیت و سرلک فرا می‎گیرند، اضافه کرد: آموزش قرآن ویژه نوجوانان در رده‌های سنی 10 تا 13 سال شامل دانش‌آموزان پایه‌های چهارم تا ششم ابتدایی با حضور دو نفر از مربیان قرآنی ساکی و ملکی نیز زیر نظر مؤسسه قرآنی نورالثقلین الیگودرز تحت عنوان «شکوفه‌های قرآنی» در حال برگزاری است.

لزوم توجه به بیمه فعالان قرآنی

وی به پایین آمدن آمار قرآن‌آموزان اشاره کرد و گفت: البته کاهش آمار قرآن‌آموزان مشکلی است که اکثریت مؤسسات قرآنی با آن مواجه هستند اما خانواده‌ها باید این نکته را مدنظر قرار دهند که داشتن فرزندانی مؤمن و بااخلاق در گرو توجه و سوق دادن فرزندان‌شان به‌سمت قرآن است.

سیاه‌تیری با بیان این‌که متاسفانه امروزه با توجه به شرایط سخت اقتصادی بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‎دهند هزینه چندانی برای قرآن نکنند و پول آن‌را صرف کارهای دیگر کنند، گفت: متأسفانه بسیاری از مسئولان قرآنی ما نیز دغدغه قرآن ندارند؛ لذا به‌راحتی بودجه‌ها و اعتبارات قرآنی را حذف می‎کنند این در حالی‌است که هزینه نکردن برای قرآن ضربه‌های مهلکی به جامعه و نسل نوجوان و جوان وارد می‎کند.

مدیر مؤسسه قرآنی نورالثقلین الیگودرز، سرگرم شدن به فضای مجازی، روی آوردن خانواده‌ها به کلاس‎های غیر قرآنی، تنوع کلاس‌های غیرقرآنی و عدم تنوع کلاس‌های قرآنی و بالا بودن شهریه کلاس‎های قرآنی را بخشی‌از عللی دانست که باعث پایین آمدن رغبت و انگیزه در مردم برای شرکت در کلاس‌های دینی و مذهبی می‎شود.

وی در پایان خواستار توجه مسئولان به بیمه فعالان قرآنی شد و گفت: متأسفانه برخی‎از مربیان با وجود این‌که سال‌های سال است مربی قرآن هستند اما فاقد بیمه هستند و نبود امنیت شغلی و پایین بودن حق‌الزحمه باعث شده آن‌ها انگیزه چندانی برای فعالیت نداشته باشند که می‎طلبد نسبت به بیمه کردن مربیان قرآنی اقدامات جدی‎تری انجام بگیرد.

انتهای پیام
captcha